Spannend
Hallo allemaal,
Oehh het is bijna zover, nog maar een maandje en dan vertrek ik eindelijk naar Oostenrijk. Heeel erg spannend allemaal. 21 November start mijn cursus Duits in Wenen, daarna ga ik door naar Kaprun waar mijn ski opleiding zal beginnen.
Vorige week heb ik te horen gekregen dat ik aan ben genomen op een skischool in Flachau, dit gebied was gelukkig ook mijn eerste keus. Ik ben er nog nooit geweest, maar wat ik er over heb gelezen en gehoord is allemaal positief.
Komende weken de laatste spulletjes kopen en voorbereiding treffen, zodat ik met een goed gevoel met papa richting Oostenrijk kan vertrekken.
Ik weet nu al dat ik het hier in Nederland heel erg ga missen. Mijn vrienden, familie, sport, hobby's en alles eromheen, maar dit wordt een hele mooie ervaring en zo'n kans krijg ik waarschijnlijk maar één keer!
Liefs Amber
Hey Amber, wat spannend dat je bijna gaat!!! Voor hoelang ga je? Vanuit Travel Active is alles goed gegaan, althans dat dacht ik, er is een grote fout bij mij gemaakt waardoor ik eigenlijk al sinds juni een gastgezin zou hebben ipv van september, dat heeft mij deze zomer een beetje dwars gezeten, niet wetend wanneer ik zou vertrekken. Maar dit is alleen bij mij gebeurd ik weet dat de andere studenten over het algemeen geen problemen hebben. Ik heb verder nauwelijks tot geen contact met Travel Active, als er problemen zijn heb ik hier een organisatie die mij helpt. Ze hebben mij nog wel wat mailtjes gestuurd maar dat is een mailing die naar iedereen word verzonden en niet echt helpt, want het gaat vooral over heimwee wat ik niet heb haha. Ze hebben nog wel gevraagd hoe het gaat met vrienden maken en hoe het is op school ect. maar heb daar verder niet meer op geantwoord want ze lezen mijn blog.
Btw ik ga binnenkort ook skien in de Rocky Mountains!! ik woon daar een uur van vandaan!!! Moest jij zelf je spullen kopen voor deze trip, en hoe is je duits al een beetje goed? Ik houd zeker jou blog bij!!! Let me know:) Greets from The United States of America!
Heey Amber,
Wij gaan jouw beslist volgen op jouw avonturen in Oostenrijk. Het zal een prachtige ervaring worden op allerlei gebied, daar ben ik van overtuigd!
Ben eigenlijk best wel een beetje jaloers op je, want skiën is één van mijn favoriete bezigheden in de winter.
Nu eerst maar eens zorgen dat je geblesseerde enkel helemaal in orde komt, want dat kun je als skilerares niet echt gebruiken.
Veel plezier bij alle voorbereidingen.
groetjes, Rogie